Premium & Organic

Bij Happy Mrs. Jersey werken we met echte verse melk. Alle melk komt van jerseykoeien en wordt direct aangeleverd vanaf de boerderij in onze ijskookketels. Zodra de melk binnen is gekomen pasteuriseren we de melk één keer voor verwerking tot het premium roomijs. Deze methode wordt ook wel zachte pasteurisatie genoemd. Het is zowel voor de melk als ook voor het ijs veel beter! De smaak van het echte zuivere zuivel blijft op deze manier namelijk veel meer behouden omdat we maar één keer verhitten. Echte IJskenners proeven dit meteen!

Alle melk komt direct vanaf de boerderij in onze ijskookketels terecht

Bij Happy mrs. Jersey werken we echt nog op de meest traditionele manier. Het ijs wordt helemaal met de hand gemaakt. Wij zijn er zeker van dat kleinschalige & ambachtelijke ijsbereiding de beste manier is om echt lekker ijs te maken.
Het maakt ons bijvoorbeeld veel flexibeler om juist die fijne details tijdens de verschillende processen toe te passen, wat in de grote industrie net niet meer kan. Ook doen wij geen enkele concessies aan de kwaliteit van het ijs door opschaling van processen die louter worden toegepast uit efficiency overwegingen. Het zijn soms juiste die kleine & fijne details die net de ‘finishing touch’ aan het product geven. Bij Happy mrs. Jersey draait echt alles om de allerbeste smaak!

Het zijn soms juiste die kleine & fijne details die net de ‘finishing touch’ aan het product geven.

Ons ijs kenmerkt zich in het bijzonder door haar romigheid en de fluweelzachte textuur. Het ijs smelt heel mooi af en laat een zachte tinteling achter, wat wordt ervaren als een heel prettige mondgevoel. Het ijs brengt werkelijk weer nostalgische gevoelens boven. Verder zijn de smaken heel mooi uitgebalanceert. Bij Happy Mrs. Jersey vinden we het namelijk heel belangrijk dat het ijs niet ‘overdone” is en snel gaat vervelen. Ervaar het ook en vindt op deze pagina het dichtstbijzijnde verkooppunt bij jou in de buurt!

“Happy Cows, Happy Products & Happy People.”

Bij Happy Mrs. Jersey vinden we het heel belangrijk om terug te keren naar de bron. Een van onze belangrijkste ingrediënten is de bijzondere melk van onze jerseykoeien. We vinden het heel belangrijk dat de koeien een goed leven hebben.
Koeien zijn van nature echte grazers. Een koe moet zijn natuurlijke gedrag kunnen tonen; grazen! We kiezen voor biologisch zuivel van koeien die het grootste gedeelte van het jaar heerlijk vrij mogen weiden. We kiezen heel bewust voor Biologisch! Geen pesticiden! Dit geldt ook voor onze andere ingrediënten. Al onze producten zijn biologisch gecertificeerd en staan onder toezicht van SKAL.

Bij Happy Mrs. Jersey kiezen we heel bewust voor biologisch en blijven we zo dicht mogelijk bij de natuur.

Ook de verdere verrijking van ons ijs hebben we in eigen beheer. Zo maken we al onze sauzen en fudges helemaal zelf. Bijvoorbeeld onze chocolade, aardbei-framboos, kruidige koekjes, Roos-Ginger, amandel of fijn gezouten karamelsaus.
Je kunt de handgemaakte stijl echt terugproeven in ons ijs! Bij wijze van spreken; “Zoals jij het thuis zelf zou maken in jouw eigen keuken”.

“HANDMADE WITH LOVE”